Veel gestelde vragen

Wat zijn onze tarieven?


We zijn altijd op zoek naar mooie items uit de jaren '50 tot '80 (en design) en kopen ze graag voor een eerlijke prijs. Heeft u foto's van potentiële items en wilt u deze items te laten taxeren door ons? Mail deze dan naar info@tonyskooptvintage.nl of stuur een bericht via whatsapp naar het telefoon nummer +31 650 293 123 Voor vragen kunt u kunt ons altijd bellen of mailen via het telefoon nummer +31 650 293 123 (ma t/m vrij van 9:00 tot 18:00 uur) of e-mailadres info@tonyskooptvintage.nl.
Wat doen wij met uw meubelen?


Uw stukken worden geïnspecteerd, schoongemaakt en indien nodig gerestaureerd met behoud van de authenticiteit. We hebben een team van bekwame stoffeerders en restaurateurs en gebruiken alleen de beste methoden en materialen voor restauratie. Wij zetten de stukken vervolgens te koop in de showroom van Tony's Garage Sale.
Welke meubelen nemen we van u over?


We zijn altijd op zoek naar mooie vintage meubelen uit de jaren '50 tot '80 en design meubelen. Heeft u foto's van potentiële items? Mail deze dan naar: info@tonyskooptvintage.nl of stuur een bericht via whatsapp of bel naar het telefoon nummer +31 650 293 123. Wij zullen de goederen zelf restaureren met behoud van de authenticiteit van het oorspronkelijke ontwerp en ze een mooi 2e leven geven. Ons werk is onze passie en dat laten wij graag zien. Wij staan voor duurzaamheid en kwaliteid. Voor een indruk wat wij doen en wat voor meubelen wij zoeken, kunt u een impressie opdoen op onze website:
www.tonysgaragesale.nl
Hoe neemt u contact met ons op?


U kunt ons altijd bellen of mailen via het telefoon nummer +31 650 293 123 (ma t/m vrij van 9:00 tot 18:00 uur) of e-mailadres info@tonyskooptvintage.nl. Maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de contact pagina of de chatfunkie op de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Als u snel tot handeling wilt komen, is het verstandig dat u ons wat fotos stuurt (indien mogenlijk), wij kunnen dan alvast een inschatting maken van wat u wilt verkopen of schenken.
Ontruimen wij ook inboedels?


Nee. Dit doen wij zelf niet, maar kunnen hier wel een adviserende rol in spelen. Door onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij veel goede contacten opgebouwd. Wij denken graag met u mee om u zo veel als mogenlijk te ontlasten.
Komen wij de items ophalen?


Heeft u meedere items te koop? Dan komen we deze graag ophalen.
Wij kunnen met u meteen een afspraak maken en werken alleen met onze eigen zeer bekwamen mensen.
U hoeft nergens naar om te kijken, wij verpakken en demonteren de meubels zelf.